Gustaf Westman för Campo Viejo
Samarbetet mellan Campo Viejo och den svenska designsensationen, Gustaf Westman ser vi som självklart. Vårt mål är att mjuka upp vardagen och tillsätta färg i tillvaron och med Gustafs talang för gestaltning av lekfullhet i unika skulpturer blir det hela möjligt.
När vi för första gången fick se designen som skulle definiera vårt samarbete var vi genast övertygade. Resultatet, en unik ishink som låter dig kyla din dryck med stil.
Om Gustaf Westman
Gustaf Westman är en stockholmsbaserad designstudio som grundades år 2020 av arkitekten som sadlade om till designer. Studion som namngivits efter grundaren skapar made-to-order-möbler, specialdesignade skulpturer, keramik och glas.
Varje made-to-order-möbel skapas i samarbete med noggrant utvalda möbelsnickare för att uppmuntra lokala verksamheter och säkerställa en hållbar produktionsprocess. Läs mer på gustafwestman.com.
Om Campo Viejo
Campo Viejo – en plats där vinmakande, arkitektur och hållbarhetsfokus träder samman. Det gemensamma uttrycket av dessa element skapar ett tempel för modernt vinmakande som är banbrytande inom dagens vinindustri. Campo Viejo som helhet är en certifierad medlem i Member Wineries for Climate Protection.
Campo Viejo är även kända för den friska cavan och de generösa rioja-vinerna som tillverkas med hjärta och passion av de nyskapande vinmakarna.
Campo Viejo Cocktails
Testa att blanda några av Campo Viejos klassiska drinkar eller vintriga cocktails i din hemmabar. Drinkarna är supergoda och lätta att göra.
“CAMPINI” EN CAMPO-BELLINI
1 drink
- 1 mango (fryst eller färsk)
- Campo Viejo 0% Sparkling
Gör så här:
1. Lägg mangon till din mixer, mixa till en slät puré.
2. Tillsätt 2 matskedar mangopuré till ett collins-glas eller champagneflöjt, toppa sedan med bubblet och rör om noggrant. Servera.
CAMPO MARGARITA
1 drink
- 60 ml apelsinjuice (1 stor apelsin)
- 25 ml limejuice (1-2 lime)
- 1 välkyld flaska av Campo Viejo 0% Sparkling
- 10 ml agavesirap
- Agavesirap till garnering
- Flingsalt
- 1 skivad lime
- En handfull med is
Gör så här:
1. Gnid kanten av ett martiniglas eller rocksglas med agavesirap och täck kanten med flingsalt.
2. Blanda apelsinjuice, limejuice och agavesirap i en shaker eller glasburk med lock och skaka.
3. Häll sedan upp allt innehåll från din behållare (även isen) i det förberedda glaset och toppa med 120 ml bubbel. Garnera med en limeklyfta och servera!
CAMPO SPICY SANGRIA
6-8 drinkar
- 3 kryddnejlikor
- 2 chilifrukter (var av 4 till garnering)
- 1 citron
- 1 apelsin
- 1 äpple
- 1 skiva annans
- 6 jordgubbar
- 2 teskedar agavesirap
- 300 ml ginger ale
- 1 flaska Campo Viejo 0% Sparkling
- Rikligt med is
Gör så här:
1. Tillsätt kryddnejlikorna tillsammans med frukten skivad i likvärdiga delar till en tillbringare, obs. bara två av chilifrukterna.
2. Fyll sedan tillbringaren med agavesirap, Campo Sparkling samt ginger ale, och rör om. Låt sangrian stå i 1-2 timmar.
3. Servera sedan i ett vinglas fyllt rikligt med is, garnera med en chiliskiva.
CAMPO SPICE CAKE
1 drink
- 20ml Monin Winter spice
- 30ml cloudy äppeljuice
- Campo Viejo 0% Sparkling
- Kanelsocker, 1 del malen kanel, 3 delar strösocker (till garnering)
- Is
Gör så här:
1. Blanda 1 del kanel och 3 delar strösocker i en skål och ställ kanelsockret åt sidan.
2. Ta ett glas utan fot, fyll på med is. Häll i Monin Winter spice-sirap och äppeljuice. Rör om noggrant. Tillsätt sedan Campo cava och blanda försiktigt.
3. Pudra kanelsockret på toppen och servera.
CAMPO MARSHMALLOW
1 drink
- 50 ml sötad granatäpplejuice
- 120 ml Campo Viejo 0% Sparkling
- 2 Marshmallows
- Is
Gör så här:
1. Häll granatäppeljuicen och bubblet i ett vinglas och addera is.
2. Garnera med en marshmallow och servera.
CAMPO PAVLOVA
1 drink
- 1 dl vispgrädde
- 2 tsk Vaniljsocker
- 40 ml vaniljyoghurt
- 20 ml lönnsirap
- 120 ml Campo Viejo 0% Sparkling
- Pistagenötter
Gör så här:
1. Vispa grädden med vaniljsockret till en lättvispad grädde och ställ åt sidan.
2. Tillsätt yoghurt, lönnsirap och hälften av bubblet i ett collins-glas. Rör om och toppa med det resterande bubblet.
3. Sikta sedan grädden på toppen av drinken, strössla pistagenötter på toppen och servera.